Gastronomisk Undergrund 14. marts 2012 hos KEN Storkøkken

Skrevet af Rungthiwa Chummongkhon.

Var med Gastronomisk undergrund hos Ken Storkøkken.
Her er lidt fotos: 


 

Om

Velkommen! Denne side er for alle, der er interesseret i gastronomi, leg og udvikling. Se fantastiske billeder fra arrangementerne, skriv din umiddelbare reaktion, hvis du var gæst og få et indblik i, hvad der sker i den gastronomiske undergrund.
Beskrivelse
Med Gastronomisk Undergrund sættes der spot på den gastronomiske undergrundsscene og der skabes en innovativ legeplads for det spirende kokkevækstlag.

Gastronomisk Undergrund er et frirum for unge gastronomer under 26 år, hvor hverken chef, menukort eller gæster sætter begrænsninger for legen. Samtidig fungerer Gastronomisk Undergrund som et udstillingsvindue for de unge kokkekræfter og er med t...il at fastholde talenter i området.

Kokkenes kreationer bliver efterfølgende serveret for 40 gæster.

Overraskelser for de spisende
Gastronomisk Undergrund giver de unge kokke mulighed for at teste, smage, føle og lege med produkterne og servere lige præcis det for de spisende gæster, som de har lyst til.

Som gæst er du derfor heller ikke garanteret en sammenhængende menu. Men du er garanteret et spændende indblik i, hvad der rører sig i den gastronomiske undergrund.

Om du får serveret tre deserter eller fem forretter, er der ingen der ved på forhånd.

Videre udvikling
Gastronomisk Undergrund er en kombination af støtte til velgørende formål og undergrundsuddannelse. Al overskud går derfor videre til forskellige velgørende formål - besluttet fra gang til gang af de deltagende gastronomer. Alle kokke deltager uden honorar, og alle råvarer er sponsoreret.

Ideen
Ideen kommer fra de unge gastronomer selv. Konceptet er inspireret af den århusianske SPOT-festival, der giver unge musikere en platform, hvor de kan udvikle og finpudse deres talent.

De unge kokke og konditorer har mulighed for at teste, smage, føle og lege med produkterne og servere lige præcis det for de 40 spisende gæster, som de har lyst til at lave. Der er ingen grænser!

Om FedeOpskrifter.dk

Skrevet af Rungthiwa Chummongkhon.

foto-fae23Mit navn er Rungthiwa Chummongkhon.

Håber du vil nyde godt af opskrifterne på hjemmesiden.

Født i Thailand, kom til Danmark i 2007.

Haft mine egne restauranter i Thailand.

2017 Chef de cusine pre opening Waldorf Astoria Bangkok.

2016 Executive chef på Kokkedal Castle Copenhagen. optaget i  Whiteguide.dk 70 point Her kan ses en video af slottet.

2015 køkkenchef hos Remouladen i Vejle. Remouladen er bla blevet kåret som Danmarks bedste frokostrestaurant af Den Danske Spiseguide. optaget i White Giude 2015.  I denne er optaget 330 restauranter.

2014 Køkkenchef hos Restaurant SkipperlyVejrø, En enestående kulinarisk oplevelse med eget økologisk landbrug og orangeri, helikopterlandingsplads mv.

2014 Chef de Partie hos noma som har 2** Michelin stjerner. Under René Redzepi. kåret som bedste restaurant i verden i 2010, 2011, 2012. og igen  i 2014.

2014 Chef de Partie hos Restaurant Geranium som har 3 *** Michelin stjerner. Under verdens bedste kok Rasmus Kofoed.
winner of Bronze , silver, and gold bocuse d´or


2013 Afsluttede min kokke uddannnelse hos Kevin Fehling La Belle Epoque som er en 3 *** Michelin restaurant som ligger i Travemunde, Tyskland.
Kevin har pr 01 august flyttet til Hamburg  The Table. 3*** Michelin

Har arbejdet under Wassim Hallal  1* Michelin Varna og Frederikshoj (kokkeelev)
Arbejdet på Kiin Kiin i København 1* michelinstjerne.  (kokkeelev)

Jeg tænker på mad 24/7 og har lavet denne side for at blive bedre til dansk og udvikle mig med mad.

kokkeelev hos Hotel & Brasserie Ferdinand Der I 2009 blev udnævnt til årets brasserie i Danmark. Det var "Den danske spise Guide" - også kaldet Gudme Raaschou spise Guide - som der stod bag valget ... af Ferdinand som blev kårets som årets Brasserie 2009. "Den danske Spise Guide" er en kulinarisk guide til de bedste danske restauranter, og de mennesker, der driver dem.

Link Hotel Ferdinand

Er med i Gastronomisk Undergrund i Aarhus.

Deltog i Børsenkokketalent 2011 og i finalen i 2012.

Deltog til Ol I london med Visit Danmark for Food (Food Organistation of Denmark) 

Temaet er Stop spild af mad

Var med til  Jomfruhummerfestival på Læsø d 4 August 2012 som første deltager som kokkeelev. 

Vandt Børsen kokketalent regionsfinale på Ti Trin Ned 2012

Finaleplads i børsen kokketalent 2012 d. 7 september

Aarhusmesterskab 2012 for kokkeelever blev nr 3.  

Culinary Olympic Games 2012 deltog for Thailand National Culinary Team der deltog for første gang i
ErfurtTyskland fra 02 oktober de 2012 - 10 oktober, 2012.
Vi vandt  4 x guld and 1 sølv in Erfurt Germany.

Opskriftsiden er lavet til alle og håber at du vil dele dine opskrifter!

Gastronomisk Undergrund i Den Gamle By 9. november 2011

Skrevet af Rungthiwa Chummongkhon.

Her er lidt fotos fra Gastronomisk Undergrund i Den Gamle By 9. november 2011
Det er Fotograf Søren Gammelmark som tager de flotte fotos.



© Copyright Søren Gammelmark
Se flere artikler med Gastronomisk undergrund.:
Gastronomisk Undergrund d. 25 April 2012 på Aarhus Tech.
Gastronomisk Undergrund 14. marts 2012 hos KEN Storkøkken.
Gastronomisk Undergrund 7. november 2012.
Gastronomisk Undergrund 26. september 2011, Kvindemuseet I Danmark.
Gastronomisk Undergrund i Den Gamle By 9. november 2011.


Om

Velkommen! Denne side er for alle, der er interesseret i gastronomi, leg og udvikling. Se fantastiske billeder fra arrangementerne, skriv din umiddelbare reaktion, hvis du var gæst og få et indblik i, hvad der sker i den gastronomiske undergrund.
Beskrivelse
Med Gastronomisk Undergrund sættes der spot på den gastronomiske undergrundsscene og der skabes en innovativ legeplads for det spirende kokkevækstlag.

Gastronomisk Undergrund er et frirum for unge gastronomer under 26 år, hvor hverken chef, menukort eller gæster sætter begrænsninger for legen. Samtidig fungerer Gastronomisk Undergrund som et udstillingsvindue for de unge kokkekræfter og er med t...il at fastholde talenter i området.

Kokkenes kreationer bliver efterfølgende serveret for 40 gæster.

Overraskelser for de spisende
Gastronomisk Undergrund giver de unge kokke mulighed for at teste, smage, føle og lege med produkterne og servere lige præcis det for de spisende gæster, som de har lyst til.

Som gæst er du derfor heller ikke garanteret en sammenhængende menu. Men du er garanteret et spændende indblik i, hvad der rører sig i den gastronomiske undergrund.

Om du får serveret tre deserter eller fem forretter, er der ingen der ved på forhånd.

Videre udvikling
Gastronomisk Undergrund er en kombination af støtte til velgørende formål og undergrundsuddannelse. Al overskud går derfor videre til forskellige velgørende formål - besluttet fra gang til gang af de deltagende gastronomer. Alle kokke deltager uden honorar, og alle råvarer er sponsoreret.

Ideen
Ideen kommer fra de unge gastronomer selv. Konceptet er inspireret af den århusianske SPOT-festival, der giver unge musikere en platform, hvor de kan udvikle og finpudse deres talent.

De unge kokke og konditorer har mulighed for at teste, smage, føle og lege med produkterne og servere lige præcis det for de 40 spisende gæster, som de har lyst til at lave. Der er ingen grænser!
{fcomment}