Lammekød Sous Vide

Lammekød Sous Vide

Så er min Sous vide ankommet, vil her skrive lidt om opskrifter og erfaring.

Her er det 500g. Lammekød, 1 fed knust hvidløg, Timian, salt, koldtpresset rapsolie. 

I er velkomen til at dele erfaringer her

Har lavet det så man kan bruge sin Facebook eller google profil til at dele Opskrifter m.m

Hilsen Rungthiwa  (Fae)

Første hjemme opgave var lammekød lagt i 12 timer i 55 grader, stegt brun på meget varm pande i kort tid.

smagte dejligt!

lam sous vide

Nedenfor  Sousvide video med lam

Vandmelon Sous Vide

Vandmelon Sous vide

Sæt sous vide maskinen på 62,5 grader og når vandet har nået temperaturen tilsættes posen.

Lad posen være i vandet i 60 minutter hvorefter de tages op og køles ned under koldt vand.

{fcomment}