Ferdinand • Hotel • Bar • Restaurant

Skrevet af Rungthiwa Chummongkhon.

Ferdinand • Hotel • Bar • Restaurant

Det er her Jeg arbejder og Jeg elsker jo det gode Franske Brasseri mad.

Så kom ned og prøv vores nye Trøfler, uhm det smager.

SOMMERTRØFFEL PÅ FERDINAND

Italienske trøfler fra Pimonte området, kan nu smages på Ferdinands menukort.

Vi serverer trøflen til de to klassiske retter, trøffel omeletten til frokost og trøffel risottoen til aften.

Men du kan vælge at få Trøffel på alle de retter du ønsker for et lille tillæg.

Navigere mellem billederne ved brug af piltasterne.


FERDINAND er et lille eksklusivt hotel med 8 lækre suiter, 5 studios og et moderne brasserie med plads til 70 gæster.

Vi bor i hjertet af smilets by, lige ned til åen som løber tværs igennem Aarhus centrum, tæt på alverdens kulturelle muligheder og det pulserende byliv.

Kåret til “Årets Brasserie i DK 2009” af Den Danske Spiseguide...

“Gode råvarer, hyggelig stemning og priser, der er til at betale.”

“Brasserie i cool-elegant citystil.”

“Elegant-casual, fashion-free style. Århus international”.

Vores adresse er:

Åboulevarden 28

8000 Aarhus, Denmark

 

 

Copyright © www.fedeopskrifter.dk

Børsen kokketalent, regionsfinalister, Ti Trin Ned

Skrevet af Rungthiwa Chummongkhon.


Skal til regionsfinale på Resturant Ti Trin Ned d. 19 august med Børsen kokketalent.

Glæder mig til at lære og opleve det, da jeg bare elsker at lave mad.

 
Navigere mellem billederne ved brug af piltasterne.


Om
Børsens Kokketalent 2012 Dagbladet Børsen og Food Organisation of Denmark (FOOD) glæder sig over at det igen er tid til Børsen Kokketalent - konkurrencen for ambitiøse og kreative kokkeelever. Børsens Kokketalent sætter i år fokus på økologisk gris og opfordrer alle interesserede kokke under uddannelse til hurtigst muligt at indsende forslag til egne sæsonbetonede retter med økologisk gris.



Finalen holdes i århus d. 7 september 2012. se mere her: Foodfestival i Århus

Finalisterne er:

  • Michael Nørgaard fra Ti Trin Ned
    Udtaget ved regionskonkurrencen på Restaurant Frederikshøj. Se filmen her og læs Børsens beretning her.
  • Jeppe Gronemann Christensen fra Geranium
    Udtaget ved regionskonkurrencen på Restaurant A.O.C. Se filmen her og læs Børsens beretning her.
  • Anders Rytter fra Restaurant 1. TH
    Udtaget ved regionskonkurrencen på Munkebo Kro. Se filmen her.
  • Michael Skov Sørensen fra Restaurant Orangeriet
    Udtaget ved regionskonkurrencen på Dragsholm Slot. Se filmen her.
  • Rungthiwa Chummongkhon fra Hotel Ferdinand
    Udtaget ved regionskonkurrencen på Restaurant Ti Trin Ned

borsen.dk

Jeg var også med i 2011 video ses nedenfor.

Thairet stegt grise mave

Thairet, stegt grise mave

Stop spild af mad, tanken fik mig til at lave en Thai ret fra Nordthailand

Svinekøds mave er mindre svampet i konsistensen end oksekød kallun, som selv godt kogt, tager et stykke tid at tygge.

Ingredienser:

·         Dværg aubergine

·         Aubergine

·         Karry

·         Basilikum

·         Linn far

·         Hvidløg

·         Citrongræs

Man kan trykke på fotto for at navigere mellem billederne ved brug af piltasterne.

{fcomment}