Gæstekok på Strandgårdens Badehotel
Jeg opdagede Læsø, i 2012 som deltager i Jomfruhummerfestival og besøgte Strandgaarden igen i år som gæstekok til en Thai/Nordic-aften.
Sammen Strandgårdens kokke, lavede vi mine retter og der var fuld hus.
Menuen bestod af:
Appetizer:
Pandan Citrongræs The. Soya limeblade marengs. Thai Ravioli med kylling/ingefær
Karry Kylling på spyd.
****
Tom Kha Gai (Thai luftig kokos suppe)
****
Unghane, sød kartoffel, sprødt crumble.
****
Kang Panang (Jomfruhummer med rød karry) Citron pure´, urtbouquet, grøn olie, kokus, is creme, skaldyr, rød karry.
****
Okse kantarel, ærter francaise, bede, Faes asian sauce.
****
Ananas ingefær sorbet:
Chokolade mousse, syrlige ananas, karamelliseret hvid chokolade.
Sammen Strandgårdens kokke, lavede vi mine retter og der var fuld hus.
Menuen bestod af:
Appetizer:
Pandan Citrongræs The. Soya limeblade marengs. Thai Ravioli med kylling/ingefær
Karry Kylling på spyd.
****
Tom Kha Gai (Thai luftig kokos suppe)
****
Unghane, sød kartoffel, sprødt crumble.
****
Kang Panang (Jomfruhummer med rød karry) Citron pure´, urtbouquet, grøn olie, kokus, is creme, skaldyr, rød karry.
****
Okse kantarel, ærter francaise, bede, Faes asian sauce.
****
Ananas ingefær sorbet:
Chokolade mousse, syrlige ananas, karamelliseret hvid chokolade.
Navigere mellem billederne ved brug af piltasterne.