Hjemmelavet Nutella med lakrids
Her er min opskrift med hjemmelavet Nutella Jeg har udelat at lave den med fløde pga holbarhed.
Du skal bruge:
Sådan gør du:
Smelt chokolade og nougat i en skål over vandbad. Kom smør og rapsolie i, røres rundt til det hele er smeltet. Tilsæt derefter lakridspulver og honning.
Tages af vandbad og blendes med stavblender så smør og olie bindes sammen.
Derefter røres rundt stille og rolig til den er ca. 30 grader og den færdige Nutella kommes i glas.
Navigere mellem billederne ved brug af piltasterne.
Du skal bruge:
- 200g nougat
- 100 g mørk chokolade
- 100 g smør
- 2 dl rapsolie
- 4 tsk lakrids pulver ( fine liquorice pulver)
- 4 sp honning
Sådan gør du:
Smelt chokolade og nougat i en skål over vandbad. Kom smør og rapsolie i, røres rundt til det hele er smeltet. Tilsæt derefter lakridspulver og honning.
Tages af vandbad og blendes med stavblender så smør og olie bindes sammen.
Derefter røres rundt stille og rolig til den er ca. 30 grader og den færdige Nutella kommes i glas.