Gastronomisk Undergrund 14. marts 2012 hos KEN Storkøkken

Skrevet af Rungthiwa Chummongkhon.

Var med Gastronomisk undergrund hos Ken Storkøkken.
Her er lidt fotos: 


 

Om

Velkommen! Denne side er for alle, der er interesseret i gastronomi, leg og udvikling. Se fantastiske billeder fra arrangementerne, skriv din umiddelbare reaktion, hvis du var gæst og få et indblik i, hvad der sker i den gastronomiske undergrund.
Beskrivelse
Med Gastronomisk Undergrund sættes der spot på den gastronomiske undergrundsscene og der skabes en innovativ legeplads for det spirende kokkevækstlag.

Gastronomisk Undergrund er et frirum for unge gastronomer under 26 år, hvor hverken chef, menukort eller gæster sætter begrænsninger for legen. Samtidig fungerer Gastronomisk Undergrund som et udstillingsvindue for de unge kokkekræfter og er med t...il at fastholde talenter i området.

Kokkenes kreationer bliver efterfølgende serveret for 40 gæster.

Overraskelser for de spisende
Gastronomisk Undergrund giver de unge kokke mulighed for at teste, smage, føle og lege med produkterne og servere lige præcis det for de spisende gæster, som de har lyst til.

Som gæst er du derfor heller ikke garanteret en sammenhængende menu. Men du er garanteret et spændende indblik i, hvad der rører sig i den gastronomiske undergrund.

Om du får serveret tre deserter eller fem forretter, er der ingen der ved på forhånd.

Videre udvikling
Gastronomisk Undergrund er en kombination af støtte til velgørende formål og undergrundsuddannelse. Al overskud går derfor videre til forskellige velgørende formål - besluttet fra gang til gang af de deltagende gastronomer. Alle kokke deltager uden honorar, og alle råvarer er sponsoreret.

Ideen
Ideen kommer fra de unge gastronomer selv. Konceptet er inspireret af den århusianske SPOT-festival, der giver unge musikere en platform, hvor de kan udvikle og finpudse deres talent.

De unge kokke og konditorer har mulighed for at teste, smage, føle og lege med produkterne og servere lige præcis det for de 40 spisende gæster, som de har lyst til at lave. Der er ingen grænser!
{fcomment}