Hjemmelavet Nutella med lakrids

Skrevet af Rungthiwa Chummongkhon den .

Her er min opskrift med hjemmelavet Nutella Jeg har udelat at lave den med fløde pga holbarhed.
Navigere mellem billederne ved brug af piltasterne.



Du skal bruge:

  • 200g nougat
  • 100 g mørk chokolade
  • 100 g smør
  • 2 dl rapsolie
  • 4 tsk lakrids pulver ( fine liquorice pulver)
  • 4 sp honning

Sådan gør du:

Smelt chokolade og nougat i en skål over vandbad. Kom smør og rapsolie i, røres rundt til det hele er smeltet. Tilsæt derefter lakridspulver og honning.

Tages af vandbad og blendes med stavblender så smør og olie bindes sammen.

Derefter røres rundt stille og rolig til den er ca. 30 grader og den færdige Nutella kommes i glas.


Fru larsen hos Tommy Friis

Skrevet af Rungthiwa Chummongkhon den .

Efter Tommy Friis har overtaget Fru Larsen i Laurbjerg. ville Jeg prøve at spise der igen, har besøgt stedet flere gange før da Jeg jo bor ganske tæt på.

Menuen bestod af :  A La carte menu med 3 retter til kr 419,- og Gourmetmenu som vi bestemte os for. 

Der var ingen fingre at sætte på hverken mad eller vin i den smukke restaurant.

Det blev en dejlig aften ikke mindst pga tjeneren som er super.
Navigere mellem billederne ved brug af piltasterne.

Der er skrevet en artikel om åbningen af Fru Larsen kan ses her.

Fru larsens hjemmeside.

Næste gang bliver det gourmet med en overnatning, skal da også have prøvet morgenmaden.
{fcomment}