Åbner min Pop Up Restaurant Day igen d.17 Febuar Kl 18:00

Skrevet af Rungthiwa Chummongkhon den .

Okse filet med salat bagt knoldselleri syltet små løg kryderurt sauce. fae
Åbner igen Pop Up restaruant day søndag d. 17 febuar. kl 18:00 

Der kan bookes plads tryk her.       

Gå ikke glip af min mad, så skriv dig op! ved at trykke ovenfor.

Denne gang er menuen med snaks og 5 retter. Samt 6 glas vin.

Pris kr 450 for mad og kr 125 for vinmenu

Adressen for denne 1 dags restaurant er:  Oluf Rings Vej 32, Ødum 8370 Hadsten. Til dem der ikke vil kører i egen bil, kan anbefales bus 117 + 118. Begge holder lige uden for døren. Til dem af jer der selv vil kører bil, kan vinmenuen undlades og derved sparer du 125 kroner.

KOK

Fae er født og opvokset i Thailand.

Kokkeelev hos Wassim HallaVarna Palæet og Frederikshøj.

Restaurant Kiin Kiin som er en Thailandsk gourmetrestaurant: Kiin Kiin betyder på thai "Spis, spis" og er navnet på verdens eneste thai-restaurant, som har 1 stjerne i den franske Michelin guide.

Nu på Hotel Ferdinand som blev Kåret til “Årets franske Brasserie i DK 2009.

Thailands kokkelandshold 2012.
Børsens kokketalent 2011 og 2012
Børsens kokketalent 2011 og 2012. med i Gastronomisk Undergrund. legeplads for unge kokke talenter.

Presse har skrevet.

Resturantchef

Ludovic Riautè er født og opvokset i Frankrig. Udlært på Michelin restauranten La Ferme de la Lande. Privat tjener/vintjener hos Mr. Francois Léotard, daværende franske forsvarsminister 1995. Arbejdet på 3-stjernede Michelin restauranter i Paris her kan nævnes: Ritz, Bristol, Celebrités , restaurantchef på Karoline Amalie

2006 Nomineret som årets Restaurantchef. 2009 til nu Indehaver af vinimportfirmaet "LA CAVE" (vinkælder på fransk).


Jumfruhummerfestival 2012 på Læsø
Menu
Snaks
Faes Hjemmelavede Snaks
  Vin: NV Spumante, tenuta San Vito. Toscana. Italien.

Foie gras terrine
Passionsfrugt, brød chips, små salat, vinaigrettes.
Vin: Terres blanches, Domaine Chiroulet. Gascogne. Frankrig.
 
Torsk
Frisk mango, agurk, lun sur sød sauce.
Vin: Saumur Arcane, Château de fosse séche. Loire. Frankrig.


Kylling soufflé

Sødkartoffel, basilikum grøn olie, grøn karry suppe.
Vin: Vieilles vignes, domaine Sérol, Loire dalen. Frankrig.  

Amerikansk okse

Vinter kartoffel, syltet løg, rossenkål, vanilje rødvinssauce.
Vin: Langhe Nebbiolo, Erbaluna. Piemonte. Italien.  

Pandanus humilis sorbet

Pistacien kage, chokolademousse, kokus flager.
Vin: Soleil d’automne, domaine Chiroulet. Gascogne. Frankrig.
Snaks by Fae
Torsk


Dessert by fae

Spiseliv.dk skrev en artikel om min første pop up day.

Syntes du godt om, mine opskrifter m.m Så vil jeg være glad for et for et ‘like’ her.


Om:  Restaurant Day.

Åbn din egen restaurant for 1 dag! Næste gang er søndag d.17 Februar! www.restaurantday.org
Beskrivelse
Restaurant Day er en 1 dags festival, som hylder mad, oplevelser og kreativitet.

På Restaurant Day kan alle, store som små, private som virksomheder, åbne deres egen restaurant, café, take-away, kiosk eller lignende, for den ene dag. Jo sjovere konceptet er, jo bedre. Der er ikke noget, der hedder regler og tilladelser, det er bare noget, vi gør for sjov.

Restaurant Day blev opfundet og startet... i Finland og første gang (d. 21 maj 2011) var 10 restauranter med. Sidst det blev holdt (d. 3. februar 2012) poppede over 300 restauranter op i hele Finland og flere lande arrangerede deres egen Restaurant Day (Japan, Brasilien, Sverige, Island). Det er en global fejring, og nu skal Danmark være med!!

Hvorfor? Fordi vi elsker mad, oplevelser. Fordi Danmark og resten af verden har brug for inspiration til bedre madkoncepter. Fordi enhver by har brug for mere uhæmmet kreativitet og mere leg. Fordi det er sjovt, og fordi vi er sammen om det :)

Vær med og start din egen restaurant!

SÅDAN GØR DU:

1. Find et sted til din restaurant
Kun fantasien sætter grænser. Du kan åbne din restaurant på stranden, i en trækrone, i din lejlighed, på dit kontor, på din cykel, lige hvor du lyster - bare andre ikke er generet af det.

2. Find på et koncept
Du kan vælge at gøre det simpelt og sætte god musik på og holde Smoothie Disco, eller du kan være vild og hejse vel-designede burgere ned i kurve fra 5.sal. Du kan også gå hele vejen og lade menuen være designet ud fra de mest googlede opskrifter i dit land. Hver gang der bliver afholdt Restaurant Day kommer folk på forbløffende interessante koncepter - lad os udfordre dem!

3. Fortæl os og dine venner om det
Gå ind på www.restaurantday.org og fortæl nationen af glade Restaurant Day besøgende, hvad de kan se frem til, hvis de besøger din biks. Og hvor de kan finde den. Din restaurant kommer med på vores kort og liste over restauranter. Husk også at fortælle alle dine venner om dit nye sted.

728x90

Personale smørrebrød på Ferdinand

Skrevet af Rungthiwa Chummongkhon den .

Flere artikler...

{fcomment}